Hoppa till innehåll
Logotyp för Måltid Sverige
  • Om Måltid Sverige
    • Partners
    • Styrgrupp
    • Vi som jobbar med Måltid Sverige
    • Nyhetsbrev
  • Utbildningar
    • Medlemsexklusiva webbinarier
      • Nätverksträff -25, Integrerade måltider i förskola och skola
      • Mat i magen – konsumtionsmätning i skolan
      • Resiliens i kris och vardag
    • Måltidens Mervärde
      • Arkiv Måltidens Mervärde
        • Måltidens Mervärde 2021
        • Måltidens Mervärde 2020
        • Måltidens Mervärde 2019
    • Utbildning på hemmaplan
      • Vegetarisk inspiration
      • Matlagning
      • Bakning
      • Måltidspedagogik i förskola och skola
      • Schemalagda måltider
      • Service och bemötande
      • Mat-klimat-miljö
      • Matsäkerhet i kristider  
      • Specialkost för förskola/skola
      • Livsmedelshygien i offentliga kök
      • Måltider för äldre
    • Digitala utbildningar
      • Livsmedelshygien
      • Specialkost
      • Köksekonomi
      • Måltider för äldre – den viktiga måltiden, där vård och värdskap möts
      • Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig måltidsverksamhet
      • Nationella rekommendationer för hantering av specialkost och anpassade måltider
    • Våra utbildare
    • Andras aktiviteter
  • Projektverkstad
    • Aktuella projekt och verksamheter
      • BestService – Måltider
      • Fleximat
      • Hållbar skolmåltid genom digitalisering
      • Innovativ kompetensförsörjning
      • Klimatsmart Livsmedelskonsumtion
      • Klimatsmart mat – öppen webbutbildning
      • LEARNFOOD
      • MATtanken
      • Nationellt kompetenscentrum
      • Nollvisionen för undernäring hos äldre
      • Relivs – Resurseffektiv livsmedelshantering
      • Samarbete för minskat matsvinn
      • SAMLA Sverige
      • Skolmatsakademin
      • SkolmatSverige
      • SNF Swedish Nutrition Foundation
      • White Guide Junior och White Guide Senior
    • Genomförda projekt
      • Future Kitchen
        • Future Kitchen dokument
        • Tidigare omgångar
      • Handboken för schemalagda måltider
        • Stödmaterial till Handboken för schemalagda måltider
      • Hälsoknuffen
      • Välkommen till bords!
  • Forskning
    • Universitet, Högskolor
      • Göteborgs universitet
      • Högskolan Kristianstad
      • Örebro universitet
    • Sveriges forskningsinstitut, RISE
    • Kunskapsorganisationer
    • Forskningsforum
      • Måltid Sveriges Forskarpodd
      • Möt en forskare – samtalsserie i tre delar
  • Medlemskap
    • Västra Götaland
    • Sörmland
    • Halland
    • RISE
  • Sök
Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn
Kontakta via email

  • Om Måltid Sverige
  • Integritetspolicy
  • Bli partner
  • Press
  • Kontakt
  • Logga in
Anmäl dig till nyhetsbrevet
Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn
Kontakta via email

Våra partners:

Västra Götalandsregionen
Region Sörmland
Region Halland
Rise