Logotyp för Måltid Sverige
  • Om Måltid Sverige
    • Partners
    • Ledningsgrupp
    • Vi som jobbar med Måltid Sverige
    • Nyhetsbrev
  • Utbildningar
    • Måltidens Mervärde
      • Arkiv Måltidens Mervärde
        • Måltidens Mervärde 2021
        • Måltidens Mervärde 2020
        • Måltidens Mervärde 2019
    • Utbildning på hemmaplan
      • Vegetarisk inspiration
      • Matlagning
      • Bakning
      • Måltidspedagogik i förskola
      • Service och bemötande
      • Mat-klimat-miljö
      • Specialkost för förskola/skola
      • Måltider för äldre
    • Digitala utbildningar
      • Livsmedelshygien
      • Specialkost
      • Köksekonomi
      • Måltider för äldre – den viktiga måltiden och värdskapet
    • Våra utbildare
    • Andras aktiviteter
  • Projektverkstad
    • Aktuella projekt och verksamheter
      • Fleximat
      • Future Kitchen
        • Future Kitchen dokument
        • Tidigare omgångar
      • Handboken för schemalagda måltider
        • Stödmaterial till Handboken för schemalagda måltider
      • Hållbar skolmåltid genom digitalisering
      • Klimatsmart Livsmedelskonsumtion
      • Klimatsmart mat – öppen webbutbildning
      • Lärande Hållbara Måltider
      • MATtanken
      • Nationellt kompetenscentrum
      • Nollvisionen för undernäring hos äldre
      • Relivs – Resurseffektiv livsmedelshantering
      • Samarbete för minskat matsvinn
      • SAMLA Sverige
      • Skolmatsakademin
      • SkolmatSverige
      • SNF Swedish Nutrition Foundation
      • White Guide Junior och White Guide Senior
    • Genomförda projekt
      • Allebarnsrätten
      • Energieffektiva storkök
      • Göteborgsmodellen för mindre matsvinn
      • IncluSilver, innovationscheckar
      • KliMATval
      • Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider
        • Verktygslåda
        • Resultat och erfarenheter
          • Slutkonferens
      • Satsning Klimatsmarta Måltider VGR
      • SmartMat Hbg
      • Väl godkänt för skolmåltiden
      • Med smak för kunskap
        • Slutkonferens
      • MIKA-projektet
  • Forskning
    • Universitet, Högskolor
      • Göteborgs universitet
      • Högskolan Kristianstad
      • Örebro universitet
    • Institut
      • RISE
    • Kunskapsorganisationer
      • SNF Swedish Nutrition Foundation
    • Aktuell forskning
    • Forskningsforum
      • Forskningsforum 2022
      • Forskningsforum 2021
      • Forskningsforum 2020
  • Partners
    • Västra Götaland
    • Sörmland
    • Halland
    • RISE

Digitala utbildningar


Webbutbildning

  • Måltider för äldre – den viktiga måltiden och det viktiga värdskapet
  • Klimatsmart mat på våra fat

  • Livsmedelshygien
  • Specialkost
  • Köksekonomi

Webbinarier

  • Dialogmöte – Ökade livsmedelspriser 2022-09-07
  • Hållbar lax i offentliga kök, 2022-02-08
  • Skolmåltiden, en specialpedagogisk fråga? 2021-12-09
  • Hållbar svensk sjömat 2021-11-21
  • Slutkonferens Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider 2021-02-09
  • Serveringsteknik och upplägg, 2020-05-28
  • Matfoto för offentliga kök, 2020-04-15
  • Så lyckas du på sociala medier, 2020-04-02
  • Slutkonferens Med Smak för Kunskap
  • Specialkost och födoämnesöverkänslighet, 2019-01-31
  • Att förstå matgäster med särskilda behov, 2019-10-10
  • Om Måltid Sverige
  • Integritetspolicy
  • Bli partner
  • Press
  • Kontakt
  • Logga in
Anmäl dig till nyhetsbrevet

Våra partners:

Västra Götalandsregionen logo
Region Sörmland