Logotyp för Måltid Sverige
  • Om Måltid Sverige
    • Partners
    • Ledningsgrupp
    • Vi som jobbar med Måltid Sverige
    • Newsletter
      • Arkiv nyhetsbrev
  • Aktiviteter
    • Måltidens Mervärde
      • Arkiv Måltidens Mervärde
        • Måltidens Mervärde 2020
        • Måltidens Mervärde 2019
    • Utbildning på hemmaplan
      • Vegetarisk inspiration
      • Matlagning
      • Bakning
      • Måltidspedagogik i förskola
      • Service och bemötande
      • Mat-klimat-miljö
      • Specialkost för förskola/skola
      • Skolmåltidens möjligheter
      • Måltider för äldre
      • Livsmedelshygien
    • Digitala utbildningar
      • Serveringsteknik och upplägg!
      • Matfoto för offentliga kök!
      • Så lyckas du på sociala medier!
    • Våra utbildare
    • Bli värdkommun
    • Andras aktiviteter
  • Projektverkstad
    • Aktuella projekt och verksamheter
      • Energieffektiva storkök
      • Fleximat
      • Future Kitchen
        • Future Kitchen dokument
        • Tidigare omgångar
      • Göteborgsmodellen för mindre matsvinn
      • Hållbar skolmåltid genom digitalisering
      • IncluSilver, innovationscheckar
      • KliMATval
      • Klimatklivet
        • Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider
          • Verktygslåda
        • SmartMat Hbg
      • Klimatsmart Livsmedelskonsumtion
      • Klimatsmart mat – öppen webbutbildning
      • Väl godkänt för skolmåltiden
      • Lärande Hållbara Måltider
      • MATtanken
      • Med smak för kunskap
        • Slutkonferens
      • MIKA-projektet
      • Nationellt kompetenscentrum
      • Nollvisionen för undernäring hos äldre
      • Samarbete för minskat matsvinn
      • SAMLA Sverige
      • Skolmatsakademin
      • SkolmatSverige
      • SNF Swedish Nutrition Foundation
      • White Guide Junior och White Guide Senior
    • Genomförda projekt
      • Allebarnsrätten
  • Forskning
    • Universitet, Högskolor
      • Göteborgs universitet
      • Högskolan Kristianstad
      • Örebro universitet
    • Institut
      • RISE
    • Kunskapsorganisationer
      • SNF Swedish Nutrition Foundation
    • Aktuell forskning
    • Forskningsforum
  • Partners
    • Västra Götaland
    • Sörmland
    • Halland
    • RISE
  • Fakta
    • Coronavirus
      • Personal och bemanning
      • Kommunikation
      • Serveringsmetoder Corona
      • Råvaruinköp och planering
  • Om Måltid Sverige
    • Partners
    • Ledningsgrupp
    • Vi som jobbar med Måltid Sverige
    • Newsletter
      • Arkiv nyhetsbrev
  • Aktiviteter
    • Måltidens Mervärde
      • Arkiv Måltidens Mervärde
        • Måltidens Mervärde 2020
        • Måltidens Mervärde 2019
    • Utbildning på hemmaplan
      • Vegetarisk inspiration
      • Matlagning
      • Bakning
      • Måltidspedagogik i förskola
      • Service och bemötande
      • Mat-klimat-miljö
      • Specialkost för förskola/skola
      • Skolmåltidens möjligheter
      • Måltider för äldre
      • Livsmedelshygien
    • Digitala utbildningar
      • Serveringsteknik och upplägg!
      • Matfoto för offentliga kök!
      • Så lyckas du på sociala medier!
    • Våra utbildare
    • Bli värdkommun
    • Andras aktiviteter
  • Projektverkstad
    • Aktuella projekt och verksamheter
      • Energieffektiva storkök
      • Fleximat
      • Future Kitchen
        • Future Kitchen dokument
        • Tidigare omgångar
      • Göteborgsmodellen för mindre matsvinn
      • Hållbar skolmåltid genom digitalisering
      • IncluSilver, innovationscheckar
      • KliMATval
      • Klimatklivet
        • Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider
          • Verktygslåda
        • SmartMat Hbg
      • Klimatsmart Livsmedelskonsumtion
      • Klimatsmart mat – öppen webbutbildning
      • Väl godkänt för skolmåltiden
      • Lärande Hållbara Måltider
      • MATtanken
      • Med smak för kunskap
        • Slutkonferens
      • MIKA-projektet
      • Nationellt kompetenscentrum
      • Nollvisionen för undernäring hos äldre
      • Samarbete för minskat matsvinn
      • SAMLA Sverige
      • Skolmatsakademin
      • SkolmatSverige
      • SNF Swedish Nutrition Foundation
      • White Guide Junior och White Guide Senior
    • Genomförda projekt
      • Allebarnsrätten
  • Forskning
    • Universitet, Högskolor
      • Göteborgs universitet
      • Högskolan Kristianstad
      • Örebro universitet
    • Institut
      • RISE
    • Kunskapsorganisationer
      • SNF Swedish Nutrition Foundation
    • Aktuell forskning
    • Forskningsforum
  • Partners
    • Västra Götaland
    • Sörmland
    • Halland
    • RISE
  • Fakta
    • Coronavirus
      • Personal och bemanning
      • Kommunikation
      • Serveringsmetoder Corona
      • Råvaruinköp och planering

Digitala utbildningar

Webbinarier

  • Serveringsteknik och upplägg, 2020-05-28
  • Matfoto för offentliga kök, 2020-04-15
  • Så lyckas du på sociala medier, 2020-04-02
  • Specialkost och födoämnesöverkänslighet, 2019-01-31
  • Att förstå matgäster med särskilda behov, 2019-10-10

Webbutbildning

  • Klimatsmart mat på våra fat

 

  • Om Måltid Sverige
  • Integritetspolicy
  • Bli partner
  • Press
  • Kontakt
  • Logga in
Anmäl dig till nyhetsbrevet

Våra partners:

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer här. OK
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Nödvändigt
Alltid aktiverad

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Ej nödvändigt

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.