Håll dig à jour!

Kunskap, inspiration, erfarenhetsutbyte och gemenskap. Måltid Sverige erbjuder ett stort och varierat utbud av utbildningar, seminariedagar, träffar och aktiviteter som blir till glädje för alla deltagare, verksamheter och matgäster. Aktiviteterna arrangeras både i egen regi och tillsammans med andra aktörer.

Ladda ner höstens program här:
Aktivitetsprogram VT 2020 (publiceras inom kort) 

Är du nyfiken på aktiviteter som andra arrangerar? Kolla in kalendariet genom att klicka på Andras aktiviteter!

Håll dig à jour! Informationen uppdateras löpande.

Önskas något särskilt?

Det gillar vi! Vi kan ta fram utbildningar som täcker era behov. Det kan handla om uppdragsutbildningar och programlagda utbildningar inom exempelvis metodmatlagning, vegetarisk inspiration, service och bemötande, specialkost eller vad du önskar. Kontakta oss med dina önskemål! mejl: maltidsverige@ri.se

2/4 Så lyckas du på sociala medier!, Webbinar

Kommunikation via Instagram blir allt vanligare inom offentliga måltider. Hur nyttjar vi denna kanal på bästa sätt för att skapa dialog och goda relationer till såväl matgäster som målsmän? Vad behöver jag tänka på när jag kommunicerar från ett kommunalt konto?

Läs om denna aktivitet

15/4 Matfoto för offentliga kök, Webbinar

I samarbete med Skolmatsakademin anordnar vi ett webbinarium på tema matfoto och sociala medier! Instagram kan vara ett effektivt verktyg för att nå ut till såväl matgäster som målsmän. Att fotografera mat är dock inte alltid det lättaste. Lär dig mer om hur du tar snygga matfoton för sociala medier. Vi bjuder på ett kortare…

Läs om denna aktivitet

28/4 Forskningsforum offentliga måltider – Flyttas till efter sommaren!, Göteborg

Hur får vi igång mer forskning och innovation kring offentliga måltider? Välkommen till Forskningsforum Offentliga måltider, tema hållbarhet och hälsa. Dagen var planerad att äga rum i april men skjuts fram till efter sommaren.

Läs om denna aktivitet