Håll dig à jour!

Kunskap, inspiration, erfarenhetsutbyte och gemenskap. Måltid Sverige erbjuder ett stort och varierat utbud av utbildningar, seminariedagar, träffar och aktiviteter som blir till glädje för alla deltagare, verksamheter och matgäster. Aktiviteterna arrangeras både i egen regi och tillsammans med andra aktörer.

Är du nyfiken på aktiviteter som andra arrangerar? Kolla in kalendariet genom att klicka på Andras aktiviteter!

Håll dig à jour! Informationen uppdateras löpande.

Önskas något särskilt?

Det gillar vi! Vi kan ta fram utbildningar som täcker era behov. Det kan handla om uppdragsutbildningar och programlagda utbildningar inom exempelvis metodmatlagning, vegetarisk inspiration, värdskap och bemötande, specialkost eller vad du önskar. Kontakta oss med dina önskemål! mejl: maltidsverige@ri.se

28/1 Ledarskapsutbildning för arbetsledande kockar – steg 2, Digitalt

Uppföljande och fördjupande tillfälle för dig som nyligen deltagit i Ledarskapsutbildning för arbetsledande kockar.

Läs om denna aktivitet

2/2 Dialogmöte När vi ställer om till hämtmat, Zoom

När vi ställer om! Välkommen till en digital träff där vi utbyter lärdomar och erfarenheter

Läs om denna aktivitet

9/2 Gemensamma kunskapskliv för klimatet, Digitalt

Sedan 2018 har 10 organisationer tagit gemensamma kunskapskliv för klimatet! Offentliga måltider visar vägen. Varmt välkommen att ta del av resultat, erfarenheter och goda exempel vid detta seminarium. 

Läs om denna aktivitet

11/2 Ledarskapsutbildning för arbetsledande kockar, Digitalt

Är du köksmästare, teamledare, kökschef, förstekock eller arbetsledare i kök? Då är denna utbildning för dig! Två värdefulla dagar för dig som leder andra, oavsett om du har arbetat länge eller är ny i denna roll. Datum: 11-12 februari.

Läs om denna aktivitet

10/3 Workshop Måltid Sverige blickar framåt, Digitalt

Var med och bidra till Måltid Sveriges framtid vid denna workshop

Läs om denna aktivitet

16/3 Workshop Måltid Sverige blickar framåt, Digitalt

Var med och bidra till Måltid Sveriges framtid vid denna workshop! 10 mars eller 16 mars.

Läs om denna aktivitet

18/3 Födoämnesöverkänslighet och specialkost, Digitalt

Grundutbildning Save the date – Mer info kommer inom kort Datum: Torsdag 18 mars Tid: 13.30-16.30 Antal platser: 30 st Kostnad: 650 kr ex moms Utbildningsinnehåll: Kort näringslära Vad är födoämnesöverkänslighet? Laktosintolerans Mjölkproteinallergi Celiaki Sädeslagsallergi Andra allergier Korsreaktioner Märkningsregler Hantering av specialkoster

Läs om denna aktivitet