Håll dig à jour!

Kunskap, inspiration, erfarenhetsutbyte och gemenskap. Måltid Sverige erbjuder ett stort och varierat utbud av utbildningar, seminariedagar, träffar och aktiviteter som blir till glädje för alla deltagare, verksamheter och matgäster. Aktiviteterna arrangeras både i egen regi och tillsammans med andra aktörer.

Är du nyfiken på aktiviteter som andra arrangerar? Kolla in kalendariet genom att klicka på Andras aktiviteter!

Håll dig à jour! Informationen uppdateras löpande.

Önskas något särskilt?

Det gillar vi! Vi kan ta fram utbildningar som täcker era behov. Det kan handla om uppdragsutbildningar och programlagda utbildningar inom exempelvis metodmatlagning, vegetarisk inspiration, värdskap och bemötande, specialkost eller vad du önskar. Kontakta oss med dina önskemål! mejl: maltidsverige@ri.se

22/9 Dag om digitalisering, Digitalt

Vad innebär digital transformation för den offentliga måltiden?

Läs om denna aktivitet

30/9 Receptutveckling med Pelle Danielsson, Webbinar

Vid detta webbinar samtalar vi med krögaren och verksamhetsutvecklaren Pelle Danielsson som har i uppdrag att utveckla sjukhusmåltiderna inom Västra Götalandsregionen med fokus på klimat, smak, kvalitet och matglädje.

Läs om denna aktivitet

7/10 Forskningsforum offentliga måltider – Nytt datum!, Göteborg/digitalt

Hur får vi igång mer forskning och innovation kring offentliga måltider? Välkommen till Forskningsforum Offentliga måltider, tema hållbarhet och hälsa. Dagen var planerad att äga rum i april men skjuts fram till 7 oktober!

Läs om denna aktivitet

27/10 Måltidens Mervärde, Digitalt

Välkommen till en heldag av skratt, ny kunskap och nätverkande för alla som arbetar med måltider och människor inom förskola, skola, vård och omsorg.

Läs om denna aktivitet