Håll dig à jour!

Kunskap, inspiration, erfarenhetsutbyte och gemenskap. Måltid Sverige erbjuder ett stort och varierat utbud av utbildningar, seminariedagar, träffar och aktiviteter som blir till glädje för alla deltagare, verksamheter och matgäster. Aktiviteterna arrangeras både i egen regi och tillsammans med andra aktörer.

Är du nyfiken på aktiviteter som andra arrangerar? Kolla in kalendariet genom att klicka på Andras aktiviteter!

Håll dig à jour! Informationen uppdateras löpande.

Önskas något särskilt?

Det gillar vi! Vi kan ta fram utbildningar som täcker era behov. Det kan handla om uppdragsutbildningar och programlagda utbildningar inom exempelvis metodmatlagning, vegetarisk inspiration, värdskap och bemötande, specialkost eller vad du önskar. Kontakta oss med dina önskemål! mejl: maltidsverige@ri.se

22/2 Beredskap för offentliga måltider, Digitalt

Vad betyder beredskapshandboken för offentliga måltider? Välkommen på webbinar som vi arrangerar tillsammans med Skolmatsakademin, Livsmedelsverket och Länsstyrelsen.

Läs om denna aktivitet

28/2 Sensorikens betydelse för matglädje!, Digitalt

Måltidsupplevelsen är en kombination av alla våra sinnen. Skolmatsakademin och Måltid Sverige bjuder in till en digital eftermiddag tillsammans med RISE sensorikexperter och Munkedal kommun för att lära oss mer om sinnenas samspel och sensorikens betydelse för att väcka matglädje för alla åldrar från förskola till äldrevård.

Läs om denna aktivitet

16/3 Dialogmöte Köksekonomi – hur får vi budgeten att gå ihop?, Digitalt

Dialogmöte med fokus på köksekonomi. Ökad budgetpress kräver fler verktyg för att nå målen. Inom såväl den offentliga som privata måltidssektorn finns idag en gemensam utmaning när det gäller budget i balans.

Läs om denna aktivitet

27/4 Nätverksträff Framtidens hållbara måltider, Digitalt

Måltid Sverige erbjuder tematiska nätverk för sina medlemmar. Denna nätverksträff berör Framtidens hållbara måltider!

Läs om denna aktivitet