Håll dig à jour!

Kunskap, inspiration, erfarenhetsutbyte och gemenskap. Måltid Sverige erbjuder ett stort och varierat utbud av utbildningar, seminariedagar, träffar och aktiviteter som blir till glädje för alla deltagare, verksamheter och matgäster. Aktiviteterna arrangeras både i egen regi och tillsammans med andra aktörer.

Är du nyfiken på aktiviteter som andra arrangerar? Kolla in kalendariet genom att klicka på Andras aktiviteter!

Håll dig à jour! Informationen uppdateras löpande.

Önskas något särskilt?

Det gillar vi! Vi kan ta fram utbildningar som täcker era behov. Det kan handla om uppdragsutbildningar och programlagda utbildningar inom exempelvis metodmatlagning, vegetarisk inspiration, värdskap och bemötande, specialkost eller vad du önskar. Kontakta oss med dina önskemål! mejl: maltidsverige@ri.se

26/4 Måltiden som en den av utbildning för hållbar utveckling i grundskolan, Digitalt

Under två halvdagar bjuder Örebro universitet tillsammans med Måltid Sverige och Skolmatsakademin in till ett seminarium på temat Måltiden som en den av utbildning för hållbar utveckling i grundskolan.

Läs om denna aktivitet

5/5 Måltider som ger järnet, Digitalt

Vilka hälsoeffekter kan vi förvänta oss med ett proteinskifte? Vilka är de hämmande och främjande faktorerna i växtbaserad kost? Hur kan vi tillgängliggöra järnet på bästa sätt? Välkommen till detta spännande seminarium!

Läs om denna aktivitet