Håll dig à jour!

Kunskap, inspiration, erfarenhetsutbyte och gemenskap. Måltid Sverige erbjuder ett stort och varierat utbud av utbildningar, seminariedagar, träffar och aktiviteter som blir till glädje för alla deltagare, verksamheter och matgäster. Aktiviteterna arrangeras både i egen regi och tillsammans med andra aktörer.

Ladda ner höstens program här:
Aktivitetsprogram VT 2020 (publiceras inom kort) 

Är du nyfiken på aktiviteter som andra arrangerar? Kolla in kalendariet genom att klicka på Andras aktiviteter!

Håll dig à jour! Informationen uppdateras löpande.

Önskas något särskilt?

Det gillar vi! Vi kan ta fram utbildningar som täcker era behov. Det kan handla om uppdragsutbildningar och programlagda utbildningar inom exempelvis metodmatlagning, vegetarisk inspiration, service och bemötande, specialkost eller vad du önskar. Kontakta oss med dina önskemål! mejl: maltidsverige@ri.se

6/2 Matsvinn, Halmstad

Välkommen på en interaktiv inspirationsföreläsning om matsvinn. Tillsammans minskar vi matsvinnet!

Läs om denna aktivitet

11/2 Att förstå matgäster med särskilda behov, Gislaved

Vi bjuder in till en eftermiddag på temat måltid och neuropsykiatriska diagnoser. Hur hanterar vi måltidssituationen för våra matgäster med särskilda behov?

Läs om denna aktivitet

20/2 Mer veg!, Varberg

Välkommen till en heldag där vi sätter den gröna råvaran som huvudingrediens och lär oss om hur man lyfter grönsaker, rotfrukter och baljväxter till nya gastronomiska höjder. Vi fokuserar vi på smak, kvalitet, utseende och nya recept.

Läs om denna aktivitet

2/4 Så lyckas du på sociala medier!, Webbinar

Kommunikation via Instagram blir allt vanligare inom offentliga måltider. Hur nyttjar vi denna kanal på bästa sätt för att skapa dialog och goda relationer till såväl matgäster som målsmän? Vad behöver jag tänka på när jag kommunicerar från ett kommunalt konto?

Läs om denna aktivitet

15/4 Matfoto för offentliga kök, Webbinar

I samarbete med Skolmatsakademin anordnar vi ett webbinarium på tema matfoto och sociala medier! Instagram kan vara ett effektivt verktyg för att nå ut till såväl matgäster som målsmän. Att fotografera mat är dock inte alltid det lättaste. Lär dig mer om hur du tar snygga matfoton för sociala medier.   Datum: onsdag 15/4 kl…

Läs om denna aktivitet

28/4 Forskningsforum offentliga måltider, Göteborg

I april planerar vi för ett forskarforum kring offentliga måltider på Chalmers i Göteborg! Ringa in 28 april 2020 i kalendern! 

Läs om denna aktivitet