Specialkost

GRUNDLÄGGANDE UTBILDNING FÖR OFFENTLIG MÅLTIDSPERSONAL

Utbildningen innehåller grundläggande förståelse för hantering och planering av specialkost, och även för servering och beredskap inför incident. Du får även lära dig mer om de vanligaste födoämnesallergierna samt överkänsligheter. Kursledare är Andrea Mikkelsen som är legitimerad Dietist.

UPPLÄGG

Under kursens gång kommer du att få ta del av förinspelade föreläsningar på olika teman och få bekanta dig med viktiga nyckelord att ha koll på. Som avslut av varje enskilt tema kommer du även att få visa prov på dina nya kunskaper genom quizfrågor.

Efter genomgången kurs erhåller du grundläggande kunskaper inom specialkost för att kunna arbeta i ett offentligt kök.


REGISTRERING OCH ANMÄLAN

Kostnad

Utbildningarna är kostnadsfria för partners i Måltid Sverige och övriga deltagare betalar 950 kr ex moms.

Registrering

Anmäl dig till utbildningen genom att fylla i dina grunduppgifter här

I bekräftelsemejlet finns en länk till vår lärplattform. För att få tillgång till webbutbildningen behöver du skapa ett konto, det gör du genom att klicka på länken i bekräftelsemejlet och därefter klicka på ”skapa konto” för att få åtkomst till webbutbildningen i specialkost.

Tidsåtkomst

ca 1 timma

Kursledare

Andrea Mikkelsen Leg. Dietist