Specialkost

GRUNDLÄGGANDE UTBILDNING FÖR OFFENTLIG MÅLTIDSPERSONAL

Utbildningen innehåller grundläggande förståelse för hantering och planering av specialkost, och även för servering och beredskap inför incident. Du får även lära dig mer om de vanligaste födoämnesallergierna samt överkänsligheter. Kursledare är Andrea Mikkelsen som är legitimerad Dietist.

UPPLÄGG

Under kursens gång kommer du att få ta del av förinspelade föreläsningar på olika teman och få bekanta dig med viktiga nyckelord att ha koll på. Som avslut av varje enskilt tema kommer du även att få visa prov på dina nya kunskaper genom quizfrågor.

Efter genomgången kurs erhåller du grundläggande kunskaper inom specialkost för att kunna arbeta i ett offentligt kök. Ett diplom kommer inom kort till din mail, man kan även hämta ut diplom själv på din sida under Personligt – certifikat – kursintyg 


REGISTRERING OCH ANMÄLAN

Kostnad

Utbildningarna är kostnadsfria för partners i Måltid Sverige och övriga deltagare betalar 950 kr ex moms.

Registrering

Anmäl dig till utbildningen genom att fylla i dina grunduppgifter här.

(Under Juli månad importerar vi inga nya deltagare till kurserna)

Du kommer få tillgång till webbutbildningen så snart vi lagt in dig i systemet för webbutbildningen. Det kan ta ett par dagar innan du får tillgång till den. När du är tillagd kommer du att få ett nytt mejl om kursregistrering från avsändare noreply.crm@ri.se där dina inloggningsuppgifter kommer att finnas! Nytt lösen ska vara: Grade2021!

Håll utkik i din mejlkorg!

Tidsåtkomst

ca 1 timma

Kursledare

Andrea Mikkelsen Leg. Dietist

Kontakt

Vid frågor om utbildningen eller inloggning kontakta maltidsverige@ri.se