Måltidens Mervärde


Här kommer du till årets Måltidens Mervärde 2021 >> 


Måltidens Mervärde är ett årligt event för måltidens alla superhjältar som varje dag ser till att det serveras goda och trevliga måltider inom skola, vård och omsorg. Välkommen till en inspirerande, engagerande och upplyftande dag i de offentliga måltidernas tecken.

Måltidens Mervärde har arrangerats i över 10 års tid med nya spännande program varje år. Sedan två år tillbaka har vi lämnat konserthuset i Vara och sänder numera dagen digitalt så att alla kan få vara med!

År 2021 kommer Måltidens Mervärde att vara den 2:a november. Målet med dagen är densamma då som nu – att erbjuda kockar och måltidspersonal en inspirerande dag och kraft att fortsätta servera goda och trevliga måltider i våra offentliga kök.

  • Här kan du ta del av mer information om dagen – program, talare, tävlingar m.m. uppdateras löpande. Håll utkik på våra sociala medier och här på hemsida för att inte missa något.
  • Här kommer du till anmälan.

HOPPAS VI SES. ♥

 

Under 2020 hade vi inte möjlighet att ses fysiskt på grund av pandemin. Vi ställde om istället för in och Måltidens Mervärde livesändes från studio i Göteborg med deltagare på länk hemma i verksamheten! Det var över 550 personer runt om i landet som upplevde dagen tillsammans!