Vi samlar alla aktiviteter på ett ställe

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Inspirationspåfyllning, nätverkande och omvärldsbevakning är viktiga bitar för att föra de offentliga måltiderna framåt. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat och måltidsarrangemang, dvs. andras aktiviteter i detta kalendarium.

OBS! Måltid Sverige är inte avsändare till aktiviteterna nedan. Våra egna arrangemang finner du direkt på sidan Aktiviteter.

Kom tillbaka snart igen!

Hoppas du hittar något som faller dig i smaken och titta gärna in snart igen! Vi uppdaterar kalendern löpande med aktuella och relevanta konferenser, seminarier, möten och utbildningar.

Tipsa oss!

Vet du något som inte vi vet? Tipsa oss gärna om kommande utbildningar, konferenser eller andra relevanta evenemang kring mat och offentliga måltider!

15/9 Prisutdelning White Guide Junior och White Guide Senior, Livesänds

Den 15 september är det dags för årets stora händelse för dig som är verksam inom den offentliga gastronomin – prisutdelningen för White Guide Junior och White Guide Senior. I år blir det ingen gala på grund av coronaviruset, utan ersätts av en livesändning där nominerade och vinnare presenteras.

Läs om denna aktivitet

8/10 Livsmedelsforum, Malmö, digitalt

Livsmedelsförsörjningen står inför stora utmaningar både globalt och lokalt. Världen söker efter nya hållbara lösningar. Hur kan produktionen öka samtidigt som miljö- och klimatpåverkan minskar? Vilka är förutsättningarna för att i vår vardag jobba med de globala målen i alla led som producerar, distribuerar, konsumerar eller på annat sätt hanterar livsmedel inom offentlig eller privat sektor? Livsmedelsforum vänder sig till beslutsfattare, experter och strateger i hela livsmedelskedjan, från produktion till konsumtion.

Läs om denna aktivitet

15/10 Offentliga Måltidens Dag,

Offentliga måltidens dag går alltid av stapeln 3:e torsdagen i oktober, i år går därför dagen av stapeln den 15 oktober. Bakom arrangemanget står Måltidsakademien och MATtanken.

Läs om denna aktivitet

20/10 Gastro Nord, Stockholm

Årets GastroNord sker 20-22 oktober 2020. GastroNord är norra Europas gastronomiska plattform.

Läs om denna aktivitet