Vi samlar alla aktiviteter på ett ställe

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Inspirationspåfyllning, nätverkande och omvärldsbevakning är viktiga bitar för att föra de offentliga måltiderna framåt. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat och måltidsarrangemang, dvs. andras aktiviteter i detta kalendarium.

OBS! Måltid Sverige är inte avsändare till aktiviteterna nedan. Våra egna arrangemang finner du direkt på sidan Aktiviteter.

Kom tillbaka snart igen!

Hoppas du hittar något som faller dig i smaken och titta gärna in snart igen! Vi uppdaterar kalendern löpande med aktuella och relevanta konferenser, seminarier, möten och utbildningar.

Tipsa oss!

Vet du något som inte vi vet? Tipsa oss gärna om kommande utbildningar, konferenser eller andra relevanta evenemang kring mat och offentliga måltider!

11/9 MAT 2021, Växjö + digitalt

Under en vecka i september är evenemanget MAT som är en nationell mötesplats för en närproducerad, småskalig och hållbar måltid. Det kommer under veckan att hållas i seminarier, tävlingar och andra aktiviteter kopplat till mat.

Läs om denna aktivitet

29/9 Nya SkolmatSverige, Digitalt

SkolmatSverige bjuder in till webbinarium om hur verktyget fungerar och presenterar samtidigt webbplatsens nya funktioner och uppdateringar. Josefin Lindroth, projektledare för SkolmatSverige går igenom allt du behöver veta om hur du som skola kostnadsfritt kan säkerställa att era skolmåltider är näringsriktiga enligt gällande lagkrav.

Läs om denna aktivitet

21/10 Offentliga måltidens dag 2021,

Firandet sker genom att offentliga måltidsverksamheter i hela landet visar upp sin verksamhet på olika sätt. Förra året bidrag ca 120 kommuner/regioner med olika aktiviteter för att fira dagen.

Läs om denna aktivitet

1/11 Turné för hållbarhet, Sverige

Fyra stopp, tolv programpunkter och hållbarhet som gemensam nämnare. Under årets höstlovsvecka drar Kost & Näring och föreningens branschsamarbetspartner på seminarieturné.

Läs om denna aktivitet