Vi samlar alla aktiviteter på ett ställe

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Inspirationspåfyllning, nätverkande och omvärldsbevakning är viktiga bitar för att föra de offentliga måltiderna framåt. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat och måltidsarrangemang, dvs. andras aktiviteter i detta kalendarium.

OBS! Måltid Sverige är inte avsändare till aktiviteterna nedan. Våra egna arrangemang finner du direkt på sidan Aktiviteter.

Kom tillbaka snart igen!

Hoppas du hittar något som faller dig i smaken och titta gärna in snart igen! Vi uppdaterar kalendern löpande med aktuella och relevanta konferenser, seminarier, möten och utbildningar.

Tipsa oss!

Vet du något som inte vi vet? Tipsa oss gärna om kommande utbildningar, konferenser eller andra relevanta evenemang kring mat och offentliga måltider!

26/11 Proteinskifte 2021, Digitalt

Next is Now är frukostwebinar där det varje gång diskuteras olika ämnen, även om grunden alltid ligger i framtidens hållbara och hälsosamma mat. Denna gången kommer eventet vara live på länk från Orkla Foods Sveriges huvudkontor i Malmö.

Läs om denna aktivitet

2/12 Diet for a Green Planet, Digitalt

Onsdag den 2 december kl. 14.00-16.30 har Matlust ett webbinarium om Diet for a Green Planet. Webbinariet riktar sig brett till alla som arbetar med att främja hälsosamma och hållbara måltider, och i synnerhet kostchefer, kockar, upphandlingsansvariga, dietister, pedagoger samt beslutsfattare.

Läs om denna aktivitet

8/12 Sockersmart skola, Digitalt

Vad börjar man med om man vill skapa en hälsosam och sockersmart miljö i skolan som ger barn och unga bra vanor för livet? Med en fördjupad kunskap och pedagogiska verktyg är det lättare att arbetet med barn, mat och måltider.

Läs om denna aktivitet

8/1 Ekologisk recepttävling, Skåne

Känner ni er kreativa i köket? Magnihill har nu en recepttävling riktad till yrkeskockar inom storhushållsverksamhet. Visa dina kunskaper och skicka in ditt bästa recept. Vinnarna bjuds på en härlig matresa till Skåne under våren 2021.

Läs om denna aktivitet

26/1 Ett nytt recept för skolmåltider,

Erbjudande till kommuner: Var med och utforma framtidens hållbara skolmåltidssystem! I projektet Ett nytt recept för skolmåltider samverkar flera myndigheter och organisationer för att göra hela systemet runt skolmåltiderna hållbart för framtiden – från produktion och upphandling av mat till barns hälsa, lärande och delaktighet. Visionen är att alla barn i Sverige ska få god…

Läs om denna aktivitet

6/5 Kostdagarna 2021, Malmömässan

Datumen för Kostdagarna 2021 är 6-7 maj på Malmömässan. Mer information kommer inom kort, tills dess – spara datumen i din kalender.

Läs om denna aktivitet