Vi samlar alla aktiviteter på ett ställe

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Inspirationspåfyllning, nätverkande och omvärldsbevakning är viktiga bitar för att föra de offentliga måltiderna framåt. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat och måltidsarrangemang, dvs. andras aktiviteter i detta kalendarium.

OBS! Måltid Sverige är inte avsändare till aktiviteterna nedan. Våra egna arrangemang finner du direkt på sidan Aktiviteter.

Kom tillbaka snart igen!

Hoppas du hittar något som faller dig i smaken och titta gärna in snart igen! Vi uppdaterar kalendern löpande med aktuella och relevanta konferenser, seminarier, möten och utbildningar.

Tipsa oss!

Vet du något som inte vi vet? Tipsa oss gärna om kommande utbildningar, konferenser eller andra relevanta evenemang kring mat och offentliga måltider!

28/2 Matsvinn del 1, Webbinar

MatTanken bjuder in till ett webbinarum på tema matsvinn. *Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand. Datum: 28 februari Tid: 13.30-14.45   Mer information kommer inom kort.

Läs om denna aktivitet

7/3 Ska äldre svälta och barn lida av fetma i Sörmland?, Nyköping

Region Sörmland bjuder in till en konferens på tema hållbara och hälsosamma matvanor! Hur kan vi gemensamt göra något åt att våra barn lider av fetma och att våra äldre är undernärda och svälter i Sörmland? Just nu driver Region Sörmland pilotprojekt tillsammans med bland annat Flens kommun och Katrineholms kommun, där man tittar på…

Läs om denna aktivitet

13/3 Matsvinn del 2, Webbinar

MatTanken bjuder in till ett webbinarum på tema matsvinn. *Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand. Datum: 13 mars Tid: 13.30-14.45   Mer information kommer inom kort.

Läs om denna aktivitet

25/3 Skolmåltid 2019, Stockholm

25-26 mars Kompetensteamet bjuder in till en tvådagarskonferens för dig som arbetar med mat och måltider inom skolan. Du erhåller kunskap om hur du kan bygga en skolmatsverksamhet med hög måltidskvalitet där elevernas hälsa och välmående är i fokus. Vi tittar även närmare på ekonomiska förutsättningar och hur du kan möta nya krav med hänsyn…

Läs om denna aktivitet

28/3 Kostdagarna 2019, GÖTEBORG

KOSTDAGARNA 2019 i GÖTEBORG, 28-29 MARS Måltiderna, makten – och möjligheterna Med miljontals dagliga måltidsmöten torde få yrkesgrupper ha lika påtagliga möjligheter att påverka breda gruppers hälsa och mående som landets offentliga måltidsverksamheter. Måltider är makt, och med makt följer ansvaret att också handla rätt. Hur kan etablerade vanor och tankemönster förändras i en riktning som är…

Läs om denna aktivitet