Vi samlar alla aktiviteter på ett ställe

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Inspirationspåfyllning, nätverkande och omvärldsbevakning är viktiga bitar för att föra de offentliga måltiderna framåt. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat och måltidsarrangemang, dvs. andras aktiviteter i detta kalendarium.

OBS! Måltid Sverige är inte avsändare till aktiviteterna nedan. Våra egna arrangemang finner du direkt på sidan Aktiviteter.

Kom tillbaka snart igen!

Hoppas du hittar något som faller dig i smaken och titta gärna in snart igen! Vi uppdaterar kalendern löpande med aktuella och relevanta konferenser, seminarier, möten och utbildningar.

Tipsa oss!

Vet du något som inte vi vet? Tipsa oss gärna om kommande utbildningar, konferenser eller andra relevanta evenemang kring mat och offentliga måltider!

4/12 Mat och måltider som resurs för lärande och hälsa bland barn i förskolan, Digitalt

Inte endast som en källa för energi och näring utan också som en resurs för att främja lärande och hälsosamma vanor. 

Läs om denna aktivitet

6/12 Beredskapsnätverk, offentliga måltider, Digitalt

På träffen medverkar bland annat Lina Nyberg, utredare, Statskontoret. Hon kommer att presentera rapporten ”En stärkt livsmedelsberedskap i kommuner och regioner”. 

Läs om denna aktivitet

14/12 AI-beredskap i offentlig sektor, Digitalt

Hur kan den offentliga sektorn förbereda sig när AI sveper in över världen?

Läs om denna aktivitet