Vi samlar alla aktiviteter på ett ställe

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Inspirationspåfyllning, nätverkande och omvärldsbevakning är viktiga bitar för att föra de offentliga måltiderna framåt. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat och måltidsarrangemang, dvs. andras aktiviteter i detta kalendarium.

OBS! Måltid Sverige är inte avsändare till aktiviteterna nedan. Våra egna arrangemang finner du direkt på sidan Aktiviteter.

Kom tillbaka snart igen!

Hoppas du hittar något som faller dig i smaken och titta gärna in snart igen! Vi uppdaterar kalendern löpande med aktuella och relevanta konferenser, seminarier, möten och utbildningar.

Tipsa oss!

Vet du något som inte vi vet? Tipsa oss gärna om kommande utbildningar, konferenser eller andra relevanta evenemang kring mat och offentliga måltider!

19/9 Stråkmöte Offentlig Måltid, Strängnäs

Stolt Mat i Sörmland bjuder tillsammans med Måltid Sverige – RISE in till Stråkmöte Offentlig Måltid, äntligen i en fysisk variant.  Stråkmötet riktar sig till dig som aktör eller intressent inom den sörmländska livsmedelskedjan – och som är intresserad av frågor som rör den offentliga måltiden i Sörmland. Ambitionen med dagen är att lyfta aktuella…

Läs om denna aktivitet