Vi samlar alla aktiviteter på ett ställe

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Inspirationspåfyllning, nätverkande och omvärldsbevakning är viktiga bitar för att föra de offentliga måltiderna framåt. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat och måltidsarrangemang, dvs. andras aktiviteter i detta kalendarium.

OBS! Måltid Sverige är inte avsändare till aktiviteterna nedan. Våra egna arrangemang finner du direkt på sidan Aktiviteter.

Kom tillbaka snart igen!

Hoppas du hittar något som faller dig i smaken och titta gärna in snart igen! Vi uppdaterar kalendern löpande med aktuella och relevanta konferenser, seminarier, möten och utbildningar.

Tipsa oss!

Vet du något som inte vi vet? Tipsa oss gärna om kommande utbildningar, konferenser eller andra relevanta evenemang kring mat och offentliga måltider!

9/12 StudioMATtanken: Ekologiskt i offentliga kök – hur kan man tänka och resonera i kommunerna?, Digitalt

Hösten 2021 lanseras Studio MATtanken – en serie av korta studiosamtal kring aktuella och angelägna frågor. Det finns möjlighet att delta i samtalet och ställa frågor för den som vill. Föranmälan behövs inte. Slå dig ner vid din skärm kl. 9, häll upp en kopp kaffe och häng på!

Läs om denna aktivitet