Om Måltid Sverige
Partners
Styrgrupp
Vi som jobbar med Måltid Sverige
Nyhetsbrev
Utbildningar
Måltidens Mervärde
Arkiv Måltidens Mervärde
Måltidens Mervärde 2021
Måltidens Mervärde 2020
Måltidens Mervärde 2019
Utbildning på hemmaplan
Vegetarisk inspiration
Matlagning
Bakning
Måltidspedagogik i förskola och skola
Schemalagda måltider
Service och bemötande
Mat-klimat-miljö
Specialkost för förskola/skola
Livsmedelshygien i offentliga kök
Måltider för äldre
Digitala utbildningar
Livsmedelshygien
Specialkost
Köksekonomi
Måltider för äldre – den viktiga måltiden och värdskapet
Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig måltidsverksamhet
Nationella rekommendationer för hantering av specialkost och anpassade måltider
Våra utbildare
Andras aktiviteter
Projektverkstad
Aktuella projekt och verksamheter
BestService – Måltider
Fleximat
Future Kitchen
Future Kitchen dokument
Tidigare omgångar
Handboken för schemalagda måltider
Stödmaterial till Handboken för schemalagda måltider
Hållbar skolmåltid genom digitalisering
Hälsoknuffen
Innovativ kompetensförsörjning
Klimatsmart Livsmedelskonsumtion
Klimatsmart mat – öppen webbutbildning
LEARNFOOD
MATtanken
Nationellt kompetenscentrum
Nollvisionen för undernäring hos äldre
Relivs – Resurseffektiv livsmedelshantering
Samarbete för minskat matsvinn
SAMLA Sverige
Skolmatsakademin
SkolmatSverige
SNF Swedish Nutrition Foundation
Välkommen till bords!
White Guide Junior och White Guide Senior
Genomförda projekt
Forskning
Universitet, Högskolor
Göteborgs universitet
Högskolan Kristianstad
Örebro universitet
Sveriges forskningsinstitut, RISE
Kunskapsorganisationer
Forskningsforum
Måltid Sveriges Forskarpodd
Möt en forskare – samtalsserie i tre delar
Medlemskap
Västra Götaland
Sörmland
Halland
RISE