Medlemsexklusiva webbinarier
Här kan du som Måltid Sverige- medlem titta på inspelade webbinar och utbildningar i efterhand. Dessa är medlemsexklusiva, vi ber dig därför att inte sprida vidare dessa länkar till icke-medlemmar i andra kommuner.
Fler webbinar kommer att läggas upp löpande.
- Kompetensförsörjning, jobba innovativt – men hur gör man då? 2/12 -25
- Slutseminarium: Hur minskar vi saltet i ärtbaserade produkter? 11/11 -25
- Nätverksträff Framtidens hållbara måltider -ht25
- Från klimatmål till klimataction, 2/10 -25
- Arbetsmiljö – Hållbar återhämtning i vardagen, 9/9 -25
- Ekonomi – Nyckeltal, 21/5-25
- Nätverksträff integrerade måltider i förskola och skola, 2/4-25
- Mat i magen – konsumtionsmätning i skolan, 12/3-25
- Resiliens i kris och vardag, 6/3-25
- Nätverksträff Framtidens hållbara måltider, 13/11-24
- AI – hur implementerar vi tekniken, 14/11 -24
- Hur tar vi oss an den nya livsmedelsberedskapslagen, och när kommer den?, 16/10-24
- Grön Gastronomi – en inspirationssändning, sep 2024
Webbinarier från 2019-2022
- Dialogmöte – Ökade livsmedelspriser 2022-09-07
- Hållbar lax i offentliga kök, 2022-02-08
- Skolmåltiden, en specialpedagogisk fråga? 2021-12-09
- Hållbar svensk sjömat 2021-11-21
- Slutkonferens Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider 2021-02-09
- Serveringsteknik och upplägg, 2020-05-28
- Matfoto för offentliga kök, 2020-04-15
- Så lyckas du på sociala medier, 2020-04-02
- Slutkonferens Med Smak för Kunskap
- Specialkost och födoämnesöverkänslighet, 2019-01-31
- Att förstå matgäster med särskilda behov, 2019-10-10