Hoppa till innehåll
Logotyp för Måltid Sverige
  • Måltid Sverige
    • Medlemskap
    • Styrgrupp
    • Vi som jobbar med Måltid Sverige
    • Nyhetsbrev
    • Press
  • Utbildningar
    • Medlemsexklusiva webbinarier
      • Nätverksträff -ht25 Framtidens hållbara måltider
      • Från klimatmål till klimataction
      • Webbinar Arbetsmiljö – Hållbar återhämtning i vardagen
      • Webbinar Ekonomi – Nyckeltal
      • Nätverksträff -25, Integrerade måltider i förskola och skola
      • Mat i magen – konsumtionsmätning i skolan
      • Resiliens i kris och vardag
      • Grön gastronomi
    • Nätverk för köksmästare och kökschefer
    • Valideringsnätverk
    • Utbildning på hemmaplan
      • Vegetarisk inspiration
      • Matlagning
      • Bakning
      • Måltidspedagogik i förskola och skola
      • Schemalagda måltider
      • Service och bemötande
      • Mat-klimat-miljö
      • Matsäkerhet i kristider  
      • Specialkost för förskola/skola
      • Livsmedelshygien i offentliga kök
      • Måltider för äldre
    • Digitala utbildningar
      • Livsmedelshygien
      • Specialkost
      • Köksekonomi
      • Måltider för äldre – den viktiga måltiden, där vård och värdskap möts
      • Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig måltidsverksamhet
      • Nationella rekommendationer för hantering av specialkost och anpassade måltider
    • Våra utbildare
    • Andras aktiviteter
  • Projektverkstad
    • Aktuella projekt och verksamheter
      • BestService – Måltider
      • Innovativ kompetensförsörjning
      • Klimatsmart mat – öppen webbutbildning
      • LEARNFOOD
      • Nationellt kompetenscentrum
      • Relivs – Resurseffektiv livsmedelshantering
      • Samarbete för minskat matsvinn
      • SAMLA Sverige
      • Skolmatsakademin
      • SkolmatSverige
    • Genomförda projekt
      • Future Kitchen
        • Future Kitchen dokument
      • Fleximat
      • Handboken för schemalagda måltider
        • Stödmaterial till Handboken för schemalagda måltider
      • Hållbar skolmåltid genom digitalisering
      • Hälsoknuffen
      • Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider
      • MATtanken
      • Nollvisionen för undernäring hos äldre
      • Välkommen till bords!
  • Offentliga måltidens dag
    • Verktygslåda
    • Hela Sverige firar
  • Forskning
    • Universitet, Högskolor
      • Göteborgs universitet
      • Högskolan Kristianstad
      • Örebro universitet
    • Sveriges forskningsinstitut, RISE
    • Kunskapsorganisationer
    • Forskningsforum
      • Måltid Sveriges Forskarpodd
      • Möt en forskare – samtalsserie i tre delar
  • Sök
Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn
Kontakta via email

Medlemsexklusiva webbinarier

Här kan du som Måltid Sverige- medlem titta på inspelade webbinar och utbildningar i efterhand. Dessa är medlemsexklusiva, vi ber dig därför att inte sprida vidare dessa länkar till icke-medlemmar i andra kommuner. 

Fler webbinar kommer att läggas upp löpande.

  • Nätverksträff Framtidens hållbara måltider -ht25
  • Från klimatmål till klimataction, 2/10 -25 
  • Arbetsmiljö – Hållbar återhämtning i vardagen, 9/9 -25
  • Ekonomi – Nyckeltal, 21/5-25
  • Nätverksträff integrerade måltider i förskola och skola, 2/4-25
  • Mat i magen – konsumtionsmätning i skolan, 12/3-25
  • Resiliens i kris och vardag, 6/3-25
  • Nätverksträff Framtidens hållbara måltider, 13/11-24
  • AI – hur implementerar vi tekniken, 14/11 -24
  • Hur tar vi oss an den nya livsmedelsberedskapslagen, och när kommer den?, 16/10-24
  • Grön Gastronomi – en inspirationssändning, sep 2024

 

  • Måltid Sverige
  • Integritetspolicy
  • Bli partner
  • Press
  • Kontakt
  • Logga in
Anmäl dig till nyhetsbrevet
Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn
Kontakta via email

Våra partners:

Västra Götalandsregionen
Region Sörmland
Region Halland
Rise