Måltidens Mervärde

Måltidens Mervärde är ett årligt event för måltidens alla superhjältar som varje dag ser till att det serveras goda och trevliga måltider inom skola, vård och omsorg. Välkommen till en inspirerande, engagerande och upplyftande dag i de offentliga måltidernas tecken.

 

Måltidens Mervärde har arrangerats i Vara under snart 10 års tid med nya spännande program varje år. 2017 genomförde Måltid Sverige för första gången också Måltidens Mervärde i Eskilstuna. Den 31 oktober genomförde vi Måltidens Mervärde i Vara och dagen efter var vi i Eskilstuna. Det var två mycket lyckade dagar med härlig stämning, många skratt men också mycket tänkvärt om hur vi möter och kommunicerar med varandra, vad som många oroas för i onödan när det gäller gifter i maten, hur vi kan stimulera våra sinnen när vi skapar måltider och hur vi på inspirerande sätt kan locka och lockas att äta mer vegetariskt!

Tillsamman med våra partners vill vi sprida att fler ska kunna vara med på Måltidens Mervärde. Därför tog vi ytterligare ett kliv och genomförde också Måltidens Mervärde i Tylösand den 20 februari 2018.

 

Dokument att ladda ner från Måltidens Mervärde i Tylösand

Inbjudan Måltidens Mervärde i Tylösand>>

Program Måltidens Mervärde Tylösand>>

 

Dokument att ladda ner från Måltidens Mervärde i Vara

Program Måltidens Mervärde Vara >>

Recept från Måltidens Mervärde i Vara >>

 

Dokument att ladda ner från Måltidens Mervärde i Eskilstuna

Program Måltidens Mervärde Eskilstuna >>

Recept från Måltidens Mervärde i Eskilstuna >>

 

Pernilla Ekstrand och Rickard Asplund från Halmstad var i Vara för att inspireras för att vara med och arrangera Måltidens Mervärde i Halmstad, Tylösand tisdag 20 februari 2018!

Sirhan Menekshe och Paula Fredriksson från Trollhättan hade en trevlig och intressant dag i Vara. Trollhättan Stad kom med över 50 personer till Måltidens Mervärde.

Huddinge kommun var väl representerade i Eskilstuna med ett 40-tal medarbetare. Åsa Andersson med kollega arbetar i förskolekök lät sig inspireras och köpte böcker av en föreläsare.

Måltidens Mervärde hade en underbar publik både i Vara och i Eskilstuna.