Hoppa till innehåll
Logotyp för Måltid Sverige
  • Måltid Sverige
    • Medlemskap
    • Styrgrupp
    • Vi som jobbar med Måltid Sverige
    • Nyhetsbrev
    • Press
  • Utbildningar
    • Medlemsexklusiva webbinarier
      • Nätverksträff -ht25 Framtidens hållbara måltider
      • Från klimatmål till klimataction
      • Webbinar Arbetsmiljö – Hållbar återhämtning i vardagen
      • Webbinar Ekonomi – Nyckeltal
      • Nätverksträff -25, Integrerade måltider i förskola och skola
      • Mat i magen – konsumtionsmätning i skolan
      • Resiliens i kris och vardag
      • Grön gastronomi
    • Nätverk för köksmästare och kökschefer
    • Valideringsnätverk
    • Utbildning på hemmaplan
      • Vegetarisk inspiration
      • Matlagning
      • Bakning
      • Måltidspedagogik i förskola och skola
      • Schemalagda måltider
      • Service och bemötande
      • Mat-klimat-miljö
      • Matsäkerhet i kristider  
      • Specialkost för förskola/skola
      • Livsmedelshygien i offentliga kök
      • Måltider för äldre
    • Digitala utbildningar
      • Livsmedelshygien
      • Specialkost
      • Köksekonomi
      • Måltider för äldre – den viktiga måltiden, där vård och värdskap möts
      • Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig måltidsverksamhet
      • Nationella rekommendationer för hantering av specialkost och anpassade måltider
    • Våra utbildare
    • Andras aktiviteter
  • Projektverkstad
    • Aktuella projekt och verksamheter
      • BestService – Måltider
      • Innovativ kompetensförsörjning
      • Klimatsmart mat – öppen webbutbildning
      • LEARNFOOD
      • Nationellt kompetenscentrum
      • Relivs – Resurseffektiv livsmedelshantering
      • Samarbete för minskat matsvinn
      • SAMLA Sverige
      • Skolmatsakademin
      • SkolmatSverige
    • Genomförda projekt
      • Future Kitchen
        • Future Kitchen dokument
      • Fleximat
      • Handboken för schemalagda måltider
        • Stödmaterial till Handboken för schemalagda måltider
      • Hållbar skolmåltid genom digitalisering
      • Hälsoknuffen
      • Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider
      • MATtanken
      • Nollvisionen för undernäring hos äldre
      • Välkommen till bords!
  • Offentliga måltidens dag
    • Verktygslåda
    • Hela Sverige firar
  • Forskning
    • Universitet, Högskolor
      • Göteborgs universitet
      • Högskolan Kristianstad
      • Örebro universitet
    • Sveriges forskningsinstitut, RISE
    • Kunskapsorganisationer
    • Forskningsforum
      • Måltid Sveriges Forskarpodd
      • Möt en forskare – samtalsserie i tre delar
  • Sök
Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn
Kontakta via email

Digitala utbildningar

Våra webbutbildningar

  • Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig måltidsverksamhet
  • Livsmedelshygien
  • Specialkost
  • Köksekonomi

Måltider för äldre

  • Måltider för äldre – den viktiga måltiden och det viktiga värdskapet

Webbutbildning framtagen av Västra Götalandsregionen

  • Klimatsmart mat på våra fat

Utbildning framtagen av Relivs

  • Energismart beteende i storkök 

Webbinarier

  • Dialogmöte – Ökade livsmedelspriser 2022-09-07
  • Hållbar lax i offentliga kök, 2022-02-08
  • Skolmåltiden, en specialpedagogisk fråga? 2021-12-09
  • Hållbar svensk sjömat 2021-11-21
  • Slutkonferens Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider 2021-02-09
  • Serveringsteknik och upplägg, 2020-05-28
  • Matfoto för offentliga kök, 2020-04-15
  • Så lyckas du på sociala medier, 2020-04-02
  • Slutkonferens Med Smak för Kunskap
  • Specialkost och födoämnesöverkänslighet, 2019-01-31
  • Att förstå matgäster med särskilda behov, 2019-10-10
  • Måltid Sverige
  • Integritetspolicy
  • Bli partner
  • Press
  • Kontakt
  • Logga in
Anmäl dig till nyhetsbrevet
Följ oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn
Kontakta via email

Våra partners:

Västra Götalandsregionen
Region Sörmland
Region Halland
Rise