Digitala utbildningar
Våra webbutbildningar
- Värdskap, kvalitet och bemötande i offentlig måltidsverksamhet
- Livsmedelshygien
- Specialkost
- Köksekonomi
Måltider för äldre
Webbutbildning framtagen av Västra Götalandsregionen
Utbildning framtagen av Relivs
Webbinarier
- Dialogmöte – Ökade livsmedelspriser 2022-09-07
- Hållbar lax i offentliga kök, 2022-02-08
- Skolmåltiden, en specialpedagogisk fråga? 2021-12-09
- Hållbar svensk sjömat 2021-11-21
- Slutkonferens Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider 2021-02-09
- Serveringsteknik och upplägg, 2020-05-28
- Matfoto för offentliga kök, 2020-04-15
- Så lyckas du på sociala medier, 2020-04-02
- Slutkonferens Med Smak för Kunskap
- Specialkost och födoämnesöverkänslighet, 2019-01-31
- Att förstå matgäster med särskilda behov, 2019-10-10