Nyhetsbrev från Måltid Sverige - SEPTEMBER 2017

Välkommen att smaka på höstens kunskapsutbud!

Måltid Sverige erbjuder ett stort och varierat utbud av utbildningar, seminariedagar, träffar och aktiviteter som blir till glädje för alla deltagare, verksamheter och matgäster.

---

Ha koll på alla aktiviteter riktade till offentliga måltider!

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat- och måltidsarrangemang, dvs andras aktiviteter i ett kalendarium. Kika in här och tipsa oss gärna om kommande evenemang kring offentliga måltider! Maila oss på maltidsverige@ri.se

---

Välkommen till Måltidens Mervärde!

31 oktober i Vara och 1 november i Eskilstuna

Välkommen till en inspirerande, engagerande och upplyftande dag i de offentliga måltidernas tecken. I år har vi nöjet att välkomna Charlotte Signahl, PG Wettsjö, Emma Halldin Ankarberg, Renée Voltaire och Björn Ylipää. I snitt drar eventet ca 500 deltagare och är ett givet event för dig som jobbar med mat och måltider inom skola, vård och omsorg. Be there!

Ladda ner programmet här!

---

Att förstå matgäster med särskilda behov,

seminarium 28 september i Stockholm

Välkommen till en viktig dag på temat måltid och neuropsykiatriska diagnoser. Förståelse för våra matgästers mångfald och olika förutsättningar är första steget! Ta del av mångåriga erfarenheter av Johanna Björk pedagog och handledare och Margaretha Rasmusson dietist. Vi är glada över att få erbjuda detta seminarium som tagits fram av Skolmatsakademin.

Garnisonen konferens, Stockholm. Läs mer om dagen här!

---
---
---

Måltid Sveriges nyhetsbrev september 2017

VÅRA PARTNERS