Vi samlar alla aktiviteter på ett ställe

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Inspirationspåfyllning, nätverkande och omvärldsbevakning är viktiga bitar för att föra de offentliga måltiderna framåt. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat och måltidsarrangemang, dvs. andras aktiviteter i detta kalendarium.

OBS! Måltid Sverige är inte avsändare till aktiviteterna nedan. Våra egna arrangemang finner du direkt på sidan Aktiviteter.

Kom tillbaka snart igen!

Hoppas du hittar något som faller dig i smaken och titta gärna in snart igen! Vi uppdaterar kalendern löpande med aktuella och relevanta konferenser, seminarier, möten och utbildningar.

Tipsa oss!

Vet du något som inte vi vet? Tipsa oss gärna om kommande utbildningar, konferenser eller andra relevanta evenemang kring mat och offentliga måltider!

22/3 Kostdagarna 22-23 mars 2018, Göteborg

Kost & Närings Kostdagarna 22-23 mars 2018 i Göteborg. Mer info kommer!

Läs om denna aktivitet

23/3 Kostdagarna 22-23 mars 2018, Göteborg

Kost & Närings Kostdagarna 22-23 mars 2018 i Göteborg. Mer info kommer!

Läs om denna aktivitet

24/4 GastroNord. Fokus storhushåll, Stockholm

GastroNord pågår 24-27 april 2018 på Stockholmsmässan. Den 24 april är det fokus på storhushåll. Kost & Näring kommer hålla i ett seminarieprogram. Håll utkik efter mer information!  

Läs om denna aktivitet