Nyhetsbrev från Måltid Sverige - OKTOBER 2017

---

Måltidens Mervärde - sista chansen!

31 oktober i Vara och 1 november i Eskilstuna

Nu är det hög tid att anmäla till Måltidens Mervärde om du inte redan gjort det! Välkommen till en inspirerande, engagerande och upplyftande dag i de offentliga måltidernas tecken. I år har vi nöjet att välkomna Charlotte Signahl, PG Wettsjö, Emma Halldin Ankarberg, Renée Voltaire och Björn Ylipää. Ett givet event för dig som jobbar med mat och måltider inom skola, vård och omsorg. Be there!

Anmälan senast 16 oktober via länk här:

Måltidens Mervärden i Vara 31 oktober

Måltidens Mervärde i Eskilstuna 1 november

---

Måltidspedagogik, 14 november

Seminarium i Helsingborg

Välkommen till en grundutbildning i måltidspedagogik där fokus är på varför man ska integrera mat och måltider i den pedagogiska verksamheten med stöd i förskolans läroplan och i de nationella folkhälso- och miljömålen. Seminariet görs i samverkan mellan Läromat och Måltid Sverige. Utbildingen hålls av Hanna Sepp och Susanne Thorén och du träffar årets förskolekock i White Guide Junior tillika måltidspedagog Miljana Vulvonic som berättar om sin resa!

Plats: Pedagogiskt center, Helsingborg. Info och anmälan via länken här>>

---

Utbildningar till våren? - Fråga oss!

Vi hjälper gärna till att ordna utbildningar för era behov! Kika in vår hemsida med vårt utbud, så kommer vi gärna till er!

Läs mer här om våra uppdragsutbildningar! >>

---

Ha koll på alla aktiviteter riktade till offentliga måltider!

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat- och måltidsarrangemang, dvs andras aktiviteter i ett kalendarium. Kika in här och tipsa oss gärna om kommande evenemang kring offentliga måltider! Maila oss på maltidsverige@ri.se

---
---
---

Måltid Sveriges nyhetsbrev oktober 2017

VÅRA PARTNERS