Logotyp för Måltid Sverige
  • Om Måltid Sverige
    • Partners
    • Ledningsgrupp
    • Vi som jobbar med Måltid Sverige
    • Nyhetsbrev
  • Utbildningar
    • Måltidens Mervärde
      • Arkiv Måltidens Mervärde
        • Måltidens Mervärde 2021
        • Måltidens Mervärde 2020
        • Måltidens Mervärde 2019
    • Utbildning på hemmaplan
      • Vegetarisk inspiration
      • Matlagning
      • Bakning
      • Måltidspedagogik i förskola
      • Service och bemötande
      • Mat-klimat-miljö
      • Specialkost för förskola/skola
      • Måltider för äldre
    • Digitala utbildningar
      • Livsmedelshygien
      • Specialkost
      • Köksekonomi
      • Måltider för äldre – den viktiga måltiden och värdskapet
    • Våra utbildare
    • Andras aktiviteter
  • Projektverkstad
    • Aktuella projekt och verksamheter
      • Fleximat
      • Future Kitchen
        • Future Kitchen dokument
        • Tidigare omgångar
      • Handboken för schemalagda måltider
        • Stödmaterial till Handboken för schemalagda måltider
      • Hållbar skolmåltid genom digitalisering
      • Klimatsmart Livsmedelskonsumtion
      • Klimatsmart mat – öppen webbutbildning
      • Lärande Hållbara Måltider
      • MATtanken
      • Nationellt kompetenscentrum
      • Nollvisionen för undernäring hos äldre
      • Relivs – Resurseffektiv livsmedelshantering
      • Samarbete för minskat matsvinn
      • SAMLA Sverige
      • Skolmatsakademin
      • SkolmatSverige
      • SNF Swedish Nutrition Foundation
      • White Guide Junior och White Guide Senior
    • Genomförda projekt
      • Allebarnsrätten
      • Energieffektiva storkök
      • Göteborgsmodellen för mindre matsvinn
      • IncluSilver, innovationscheckar
      • KliMATval
      • Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider
        • Verktygslåda
        • Resultat och erfarenheter
          • Slutkonferens
      • Satsning Klimatsmarta Måltider VGR
      • SmartMat Hbg
      • Väl godkänt för skolmåltiden
      • Med smak för kunskap
        • Slutkonferens
      • MIKA-projektet
  • Forskning
    • Universitet, Högskolor
      • Göteborgs universitet
      • Högskolan Kristianstad
      • Örebro universitet
    • Institut
      • RISE
    • Kunskapsorganisationer
      • SNF Swedish Nutrition Foundation
    • Aktuell forskning
    • Forskningsforum
      • Forskningsforum 2022
      • Forskningsforum 2021
      • Forskningsforum 2020
  • Partners
    • Västra Götaland
    • Sörmland
    • Halland
    • RISE
Nyhetsbrev
Aktiviteter
Kontakt
Partner/medlem i Måltid Sverige

Resultat och erfarenheter

Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider

 

Material från slutkonferens, 9 februari 2021

  • Inspelning slutkonferens 9 feb  
  • Presentation Slutkonferens Kunskapskliv för klimatsmarta offentliga måltider 
  • Receptfolder Klimathjältar

Ale kommun

  • Projektlärdomar
  • Tema: Klimatsmart mat

Falköpings kommun

  • Projektlärdomar
  • Matsvinnsarbete i skola och förskola

Lilla Edet

  • Projektlärdomar
  • Tema: Matsvinn 

Härryda kommun

  • Mer vegetariskt på Landvetterskolan
  • Tema: Hållbara måltider

Munkedals kommun

  • Attraktiv servering
  • Kommunikation & dialog – nyckeln till framgång

Orust kommun

  • Lärdomar och arbete framåt, bildspel

Regionservice Måltider, Västra Götalandsregionen

  • Klimatarbete inom Måltider VGR

Dals-Ed kommun

Åmåls kommun

  • Om Måltid Sverige
  • Integritetspolicy
  • Bli partner
  • Press
  • Kontakt
  • Logga in
Anmäl dig till nyhetsbrevet

Våra partners:

Västra Götalandsregionen logo
Region Sörmland