Vi samlar alla aktiviteter på ett ställe

Det kokar av offentlig måltidsaktivitet i Sverige och i Norden. Inspirationspåfyllning, nätverkande och omvärldsbevakning är viktiga bitar för att föra de offentliga måltiderna framåt. Måltid Sverige underlättar för dig att hålla koll på vad som händer inom branschen genom att samla olika aktörers relevanta mat och måltidsarrangemang, dvs. andras aktiviteter i detta kalendarium.

OBS! Måltid Sverige är inte avsändare till aktiviteterna nedan. Våra egna arrangemang finner du direkt på sidan Aktiviteter.

Kom tillbaka snart igen!

Hoppas du hittar något som faller dig i smaken och titta gärna in snart igen! Vi uppdaterar kalendern löpande med aktuella och relevanta konferenser, seminarier, möten och utbildningar.

Tipsa oss!

Vet du något som inte vi vet? Tipsa oss gärna om kommande utbildningar, konferenser eller andra relevanta evenemang kring mat och offentliga måltider!

19/11 Den grönare svenska maten, Webbinarie

Sverige har förutsättningar att producera vegetabiliska grödor med stor och intressant mångfald, smak- och näringsmässigt! Ta chansen att anmäla dig till webbinariet för att lära dig mer om framtidens grödor med baljväxter och spannmål i fokus.

Läs om denna aktivitet

6/5 Kostdagarna 2021, Malmömässan

Datumen för Kostdagarna 2021 är 6-7 maj på Malmömässan. Mer information kommer inom kort, tills dess – spara datumen i din kalender.

Läs om denna aktivitet