23/3 Slutkonferens Med smak för kunskap, Göteborg

Välkomna till slutkonferens för projektet Med smak för kunskap!, ett projekt inom Måltid Sverige, som finansieras av Europeiska socialfonden (Esf). Inom den offentliga måltidssektorn finns idag en utmaning gällande den långsiktiga kompetens-försörjningen av utbildad kökspersonal. Projektets övergripande mål har varit att främja kompetensförsörjningen till den offentliga måltidsbranschen genom att stärka de offentliga kökens attraktivitet och konkurrenskraft.

Slutkonferensen riktar sig till alla som deltagit i projektet som måltidsbiträden, validander, yrkesbedömare, handledare, kockar, måltidschefer samt HR-personal. Vi välkomnar även andra som är nyfikna på hur man på ett framgångsrikt sätt kan arbeta med kompetensförsörjning i sin egen verksamhet

Tid: 13:00-16:00

Plats: RISE Jordbruk & Livsmedel, Göteborg (sal Hörsalen) 

Kostnad: Kostnadsfritt, vi bjuder på enklare förtäring.

Anmäl dig allra senast 2/3 2020.

Är du deltagare i Med smak för kunskap anmäl dig här! 

 


  Projektet Med smak för kunskap finansieras av Europeiska socialfonden (Esf).