27/10 Måltidens Mervärde, Digitalt

Digital Edition 2020!

Måltidens Mervärde går av stapeln tisdag den 27 oktober 2020. 

Måltidens Mervärde är ett givet event för dig som jobbar med mat och måltider inom skola, vård och omsorg.

Målgrupp: Alla som arbetar med människor och måltider inom förskola, skola, vård och omsorg.

Tid: Den 27 oktober, kl 13.00-17.00.

Plats: Livesänds

→ Länken till sändningen skickas ut tisdag förmiddag! Har du ännu inte fått den? Kolla i din skräppost. Mejla annars till Clara.gobel@fusionexperience.se

 

Kostnad: 650 kr ex moms per person, eller 5 800 kr ex moms för grupp upp till tio personer.

Passa på att anmäl hela arbetslaget och var med och skapa mervärde hemma i verksamheten! Samla kollegorna, ät en god lunch och upplev dagen tillsammans.

♥ Ladda ner inbjudan till årets dag här

♥ Ladda ner programbladet till årets dag här


TÄVLING

Inför årets Måltidens Mervärde utmanar vi er att komponera er egen “Södertäljerulle”, läs mer här


Anmäl dig på länkarna här nedanför

Grupp upp till 10 personer

Är ni en grupp upp till tio personer? Vi erbjuder ett förmånligt gruppris om 5 800 kr ex moms. Det är enkelt att öka upp till fler! För en grupp om exempelvis 30 personer blir priset 17 400 kr ex moms – ni använder då samma anmälningslänk, men i tre omgångar.

Individuella bokningar

Här anmäler du enstaka bokningar. Priset per person är 650 kr ex moms.

Större grupp?

Planerar ni att samla organisationen med över 100 deltagare? Hör av er till oss så tar vi gärna fram en offert! Kontakta oss på maltidsverige@ri.se 

 

Digitala evenemang möjliggör att vi kan förlänga anmälningsdagen! Sista anmälningsdag är 26 oktober.

*Anmälan är bindande. Avbokning kan göras utan kostnad upp till 14 dagar innan arrangemangets start. Återbud därefter, fram till 7 dagar innan start, debiteras med halva avgiften (50%). Vid senare återbud debiteras hela avgiften (100%). Notera att platsen kan överlåtas till annan person inom samma företag. Ändring av deltagare kan göras fram till kursstart.

Paul Svensson

Årets moderator är ingen mindre än Paul Svensson! Vår allas favoritkock, känd från tv och beskriver sig själv som den gröna slaktaren! Med sin matfilosofi brinner Paul för att inspirera till nyfikenhet och kunskap att sätta det gröna i centrum och välja det som är bra för både oss och naturen. Han har släppt en rad kokböcker, är grundare till Retaste, driver Paul Taylor Lanthandel och är dessutom kreativ ledare på Fotografiska.

Helena Hellström

Med det brinnande intresset för mat och måltidsgäster slukas vi snabbt upp av våra arbetsuppgifter, och omsorgen om oss själva och våra arbetskamrater kan lätt glömmas bort. På temat måltidspersonalens mervärde och hållbarhet kommer föreläsaren och coachen Helena Hellström ge er nycklar till ökad arbetsglädje och kraft att fortsätta uträtta storverk och samtidigt må bra. En energiboost med humor att ta med för att lysa upp i höstmörkret!

Bob Hansson

Från värsting till poet. Idag är Bob en av Sveriges mest omtyckta och lästa poeter. Men att gå sin egen väg har sitt pris och vägen till framgång har inte varit utan motgångar eller motstånd. Den egensinnighet som han idag hyllas för, skapade ofta problem under uppväxten och skolgången. Lyssna till Bobs egen berättelse om vändningen när en lärare kunde se bortom problemstämpeln, som med tillit och förtroende gav hopp om en ljus framtid.

Sara Jervfors

Måltidschefen som placerat Södertälje kommun på hållbarhetskartan med det mångåriga arbetet att använda den offentliga måltiden som drivkraft för hållbar utveckling. Hon brinner för att öka andelen ekologiska och närodlade råvaror i kommunens kök och genom projektet Matlust möjliggörs för nya och innovativa grepp – med köken som testmiljö för utveckling av nya hållbara produkter.

Richard Tellström

En kär comeback får vi av ingen mindre än måltidsforskaren Richard Tellström. Hur har krisberedskapen sett ut inom måltidssektorn vid tidigare kriser, och hur har måltidspersonalen agerat idag med hänsyn till påföljderna av stundande pandemi? Ta del av Richards reflektioner i ett samtal om historia, samtid och framtid utifrån ett corona-perspektiv.