18/5 Målmedvetet arbete genom måltidsmiljö, Digitalt

Hur kan vi lyfta måltidsmiljön till högre höjder? Ta del av David Gustavssons välmeriterade erfarenhet att skapa en måltidsmiljö som ger gästen, måltidspersonalen och maten rätt förutsättningar. Träffa Annie Svensson som berättar om hur ni kan använda er av nudging och om hur måltidsmiljö påverkar gästens val av mat. Det här är ett tillfälle för er som är i behov av att förändra er matsal och för dem som planerar att upprätta en ny matsal.

Utbildningsinnehåll

  • Planering och strategi
  • Inkludering – hur kan man få till det?
  • Inredning
  • Värdskap
  • Servering
  • Kommunikation

Var: Digitalt, via Zoom
När: 18 maj, kl. 13:00-16.30
Sista anmälningsdag 11/5!

Kostnad:

Vid bokning av 20 platser: 12,000 kr. Hör av er till oss på maltidsverige@ri.se (Max två medlemskommuner kan boka dessa platser, först till kvarn)

Vid bokning av enstaka deltagare
Medlemspris: 800 kr/ deltagare
Icke medlem: 900 kr/ deltagare


Utbildare är David Gustavsson, årets skolkock 2021, måltidspedagog och köksmästare ifrån Aggarpsskolan.
Annie Svensson jobbar på RISE inom hållbar konsumtion och produktion och är specialist på hållbara matsystem med en bakgrund inom miljövetenskap och agroekologi