12/11 Ledarskapsutbildning för arbetsledande kockar, Tylösand

Är du köksmästare, teamledare, kökschef, förstekock eller arbetsledare i kök? Då är denna utbildning för dig!

Två värdefulla dagar för dig som leder andra, oavsett om du har arbetat länge eller är ny i denna roll. Här får du som individ tid att stanna upp från den hektiska vardagen och reflektera över hur stor påverkan du har på gruppen och gruppen på dig samt få insikter i hur du kan vara en tydlig ledare och skapa ett gynnsamt arbetsklimat, så att dina kollegor i ännu större grad vill ta ansvar och vara med och bidra!

TID

12 november 2020 kl. 9.00 – 13 november 2020 kl. 16.00

PLATS

Tylebäcks kursgård, Halmstad

MAT OCH LOGI

Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår i dagarna två.  Det finns möjlighet att lägga till logi och frukost för Enkelrum 978 kr, Dubbelrum 1246 kr. Hör av er till oss på maltidsverige@ri.se så hjälper vi er att boka till hotellrum!

MÅLGRUPP

Arbetsledande kockar i skola, vård och omsorg.

INBJUDAN OCH PROGRAMINNEHÅLL

Ta del av utbildningens innehåll här

Anmälningsinformation

Information gällande covid-19. Vi erbjuder utbildningen för en mindre grupp personer max 15 personer. Vi har bokat ett större konferensrum för utbildning så att fysisk distansering kan hållas.

AVGIFT

6 390 kr ex moms.

SISTA ANMÄLNINGSDATUM

Vi erbjuder ett begränsat antal platser, så säkra din plats redan idag men allra senast 23 oktober.

KURSLEDARE

Jeanette Alfredsson, Hast utveckling.

Konsult, coach, processledare, utbildare och föreläsare. Expert inom grupp- och ledarskapsutveckling. Beteendevetare med fast förankring i affären, som i sin ledargärning varit framgångsrik tack vare humor, närhet och omsorg om verksamhetens alla komponenter. Hennes största bidrag både som ledare och konsult är förmågan att snabbt växla mellan det korta, här-och-nu-perspektivet och det övergripande med fokus på det verksamhetsgemensamma målet.