Måltid Sverige Logotype

Måltidens Mervärde - digital edition!

Forelasare Maltidens Mervarde

Sugen på en härlig eftermiddag som garanterat höjer verksamhetens energinivå?

Måltidens Mervärde är ett årligt event för måltidens alla hjältar som varje dag ser till att det serveras goda och trevliga måltider inom skola, vård och omsorg.

Vi ställer om! Även om vi i år inte har möjlighet att ses fysiskt på Vara konserthus är vår ambition med dagen densamma - att erbjuda er kockar och måltidspersonal en inspirerande dag och kraft att fortsätta servera goda och trevliga måltider i våra offentliga kök.
Häng på och skapa mervärde hos er! Varför inte samla verksamheten och starta med en god lunch för att sedan koppla upp på storbildsskärm tillsammans? Vi har ett förmånligt pris för er som samlas i grupp! Se detaljer längre ner.

Vi ser fram emot att skapa en oförglömlig dag tillsammans med er. Här nedan presenteras föredragshållare och programmet i sin helhet! Välkommen att ta del av en engagerande och upplyftande eftermiddag i de offentliga måltidernas tecken!

Varma hälsningar
Maria och Elin, Måltid Sverige

Måltidens Mervärde presenterar

Paul Cirkel

PAUL SVENSSON

Årets moderator är ingen mindre än Paul Svensson! Vår allas favoritkock, känd från tv och beskriver sig själv som den gröna slaktaren! Med sin matfilosofi brinner Paul för att inspirera till nyfikenhet och kunskap att sätta det gröna i centrum och välja det som är bra för både oss och naturen. Han har släppt en rad kokböcker, är grundare till Retaste, driver Paul Taylor Lanthandel och är dessutom kreativ ledare på Fotografiska.
Helena Cirkel

HELENA HELLSTRÖM

Med det brinnande intresset för mat och måltidsgäster slukas vi snabbt upp av våra arbetsuppgifter, och omsorgen om oss själva och våra arbetskamrater kan lätt glömmas bort. På temat måltidspersonalens mervärde och hållbarhet kommer föreläsaren och coachen Helena Hellström ge er nycklar till ökad arbetsglädje och kraft att fortsätta uträtta storverk och samtidigt må bra. En energiboost med humor att ta med för att lysa upp i höstmörkret!
Bob Cikel

BOB HANSSON

Från värsting till poet. Idag är Bob en av Sveriges mest omtyckta och lästa poeter. Men att gå sin egen väg har sitt pris och vägen till framgång har inte varit utan motgångar eller motstånd. Den egensinnighet som han idag hyllas för, skapade ofta problem under uppväxten och skolgången. Lyssna till Bobs egen berättelse om vändningen när en lärare kunde se bortom problemstämpeln, som med tillit och förtroende gav hopp om en ljus framtid.
Sara Cirkel

SARA JERVFORS

Måltidschefen som placerat Södertälje kommun på hållbarhetskartan med det mångåriga arbetet att använda den offentliga måltiden som drivkraft för hållbar utveckling. Hon brinner för att öka andelen ekologiska och närodlade råvaror i kommunens kök och genom projektet Matlust möjliggörs för nya och innovativa grepp – med köken som testmiljö för utveckling av nya hållbara produkter.
Richard Cirkel

RICHARD TELLSTRÖM

En kär comeback får vi av ingen mindre än måltidsforskaren Richard Tellström. Hur har krisberedskapen sett ut inom måltidssektorn vid tidigare kriser, och hur har måltidspersonalen agerat idag med hänsyn till påföljderna av stundande pandemi? Ta del av Richards reflektioner i ett samtal om historia, samtid och framtid utifrån ett corona-perspektiv.

Bild Inbjudan 2020

Inbjudan Måltidens Mervärde 2020!

Inbjudan till årets evenemang hittar du här. Den kan du ladda ner och sprida vidare till kollegor och bekanta!
Polkabeta Png
Vem kan delta? Alla som arbetar med människor och måltider inom förskola, skola, vård och omsorg.
Tid: Den 27 oktober, kl 13.00-17.00
Plats: Livesänds
Kostnad: 650 kr ex moms per person,
eller 5 800 kr ex moms för grupp upp till tio personer.
Anmäl dig senast 6 oktober.
Måltid Sverige Logotype
facebook instagram email 
Logorad2019