3/10 Seminariedag, Det nya sättet att tänka storkök, Stockholm

Micvac Food Service bjuder in till en välsmakande seminariedag

Har du ansvar för någon del av måltidsprocessen i storköket?
Då är du välkommen till en ovanligt välsmakande seminariedag. Vi kommer att demonstrera hur du, med hjälp av ny tillagnings- och förpackningsteknik, kan göra jobbet mer flexibelt och effektivt – och samtidigt vinna kvalitet i matupplevelse och matsäkerhet.

Jonas Eriksson, kock och restaurangägare med lång erfarenhet från både privat och offentlig gastronomi, visar hur den nya tekniken rent praktiskt fungerar i köket. Vi demonstrerar olika lösningar för olika målgrupper/gäster samt olika sätt att hantera råvaror för bästa resultat. En spännande och inspirerande session utlovas och du går garanterat härifrån med nya idéer om vad som är möjligt. Under seminariet bjuder vi på trevliga smakupplevelser.

Seminariedagar hösten 2017

13 september i Göteborg
3 oktober i Stockholm
26 oktober i Malmö
22 november i Stockholm
Live in-pack cooking: Mer flexibel och effektiv måltidslösning med Jonas Eriksson
Kostnadsfritt: Begränsat antal platser

Anmäl ditt intresse till anmalan@micvac.com eller 031-706 12 30. Ange namn, befattning, arbetsplats telefonnummer samt eventuella allergier.

Datum för Live in-pack cooking hösten 2017 – Micvac

Frågor: Kontakta Hanna Rüdel, 031-706 12 36 eller hanna.rudel@micvac.com

Mer info om Micvac och deras foodservice lösningar: www.micvac.com/food-service

Micvac logotyp