31/1 Bra mat för alla! – Livsviktig kunskap om specialkoster, Webbinarium

I samarbete med MatTanken och Skolmatsakademin anordnar vi vårt allra första webbinarium* med fokus på specialkost och födoämnesöverkänslighet.

Vid detta tillfälle får du grundläggande kunskaper i ämnet födoämnesöverkänslighet. Vad är exempelvis skillnaden mellan laktosintolerans och mjölkproteinallergi? Och mellan glutenintolerans och sädesslagsallergi? Föreläser gör Andrea Mikkelsen, dietist och medicine doktor. Andrea är specialist inom barnhälsovård och födoämnesöverkänslighet hos barn.

Datum: Torsdag 31 januari, kl 13.30-14.45

Det är kostnadsfritt att delta på webbinariet.

*Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsaren. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand.

 


Läs mer om Skolmatsakademin och MatTanken genom att klicka på respektive logotyp.